FiBuHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
2005-2008 Arası Ford Mondeo bakın derim. Bakarkende sağlam bir motor ustasına gösterin aracı motoru gerçekten sağlamsa gerisine takılmayın. Uzun yıllar binersiniz.Konforda diğer araçlarda bulamazsınız.
taner_izmit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mk2 mondeo yada mk3 mondeo bak hocam

2001-2005 arası ben 2001 aldım 3 ay oldu 155 binde 21 e aldım 25e mal oldu şu an piyasa uçtu 30 35 e mk2 50 bıne kadarda mk3 mondeo bulabilirsin.
Bu gece de mondeolara bakalım hocam hiç bakmamıştım şuana kadar..

SEDKAR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Motor vs aksamın sağlamlığından emin olmak istiyorsan güvendiğin bir ustaya göstereceksin yoksa hangi expertize gidersen git senin içine sinecek bir yorum yapamazlar
Güvendiğim usta yok ki Hayatımda ilk defa araba alıcam hocam sanayiden tanıdığım kimse yok

Esg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@zekikaynak;Kafanızı baya karıştırmıslar yine 🤭. Manuel alacaksanız şanzıman çok problem değil. Otomatik ise muhakkak otomatik şanzıman ustası görmeli. Motor şanzıman sağlam ise kaporta falan çok takilmamiz gereken bir durum değil. Onun dışında sağlam bir eksperin görmesini 15 yaşındaki bir araba için olmazsa olmaz.
Sorma hocam fenalardayım Şansızımanın ustası kim motora bakanla aynı kişi mi ayrı bir usta mı.. Gerçi bende ikisi de yok

Ars42Ars adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamını okudum. Yazdıklarınızdan bir kısmı benimde sorunlarım içerisinde mevcut. Araç piyasası düşmeyeceğine göre az tutulan ve konforlu araçları tercih etmemiz gerekiyor. 40-50 arası çok temiz chevrolet lacetti hb bulabilirsiniz. Uzun süre 2008 modelini kullandım çokta memnum kaldım. Bakımdan bakıma sanayiye gittim. Araç içerisi sedan araçlar kadar geniş. Bagajı diğer hb araçlar gibi.
Bunu da listeme alıyorum bu gece bakıcam.. Eywallah

NeTZeN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer biraz üste çıkabilirseniz ve D segment konforlu dolu bir araç düşünürseniz chevrolet epica 2.0 dizel 150hp bakabilirsiniz yazılım ile 200 hp ye kadar artış sağlar. Yakıtı ekonomik olup eşdeğer özelliklere ve segmentine göre çok iyi bir araçtır koltuk ısıtmadan tutup, abs,asr,tcs,esp, yokuş kalkış, sanruf dolu bir araçtır opel, captiva hyundai, transit gibi bir çok araçla motor donanım ve yedek parça uyumu mevcuttur, fazla el değiştirmediği için biniciye gidecek bir araçtır.

50,100'üm yok hocam maksimum 50 oda kredi kartını bile sömürerek

Anilkaya41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kadar akıcı yazmışsınız ki sonuna kadar okudum kafanızda kurduğunuz ilerleme gayet başarılı lagunayı çok övende var sorunlu diyende var sorun kısmı genelde dolu olduğu için elektronik aksamlarda vardır oda halledilir piyasada 50k paraya alınacak iyi arabalardan biridir hiçbir expertiz size 3 5 ay birşey olmaz diye garanti veremez sizin bu kmde yapmanız gereken yeni motor yapılmış veya en azından yarım motor yapılmışlara yönelmeniz günümüzde 8 9k aşagı motor yapılacağını sanmıyorum
Doğrudur hocam elimde patlarsa fena patlar sorun o zaten..

birikideneme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam genel olarak Laguna dertli araba derler, elektronik aksam arıza çıkarttığında arkası gelir derler. Naçizane yazmak istedim, mutlaka konforu iyidir. Not olarak kalsın burada
Walla sürenler aşık arabaya hocam.. Diğerleri mesafeli..