Evet aslında çok yüksek fiyat politikaları var bu yönden bende uzak durmak istiyorum ama pleski çözemedim.. sanırım çözemediğim den şu algı oluyor bende cpanel orjinal yazılım scriptte plesk wa-rez gibi geliyor nedendir bilemedim çalışmıyor sorunlu bir panel algısı bir türlü gitmedi bende acaba ücretsiz farklı panellere mi yönelsem :S

Ozkula adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cPanel ucuz lisans temin edilen yerler var bir çok kişi kullanıyor fakat yakında oda engellenecek gibi gözüküyor.

cPanel trial lisansı için de üyelik şartı getiriyor lisanslama sisteminde değişikliğe gideceği için bu lisansların sonu gelebilir.

Ucuz cpanel kullanmak istiyorsanız yasal olmayan lisansı tercih etmek dışında bir seçeneğiniz yok.

Biz şahsen cpanel bu fiyat politikasından dolayı partnerliğimizi bitirip cpanel defterini kapadık dünya var mış
kurarlar hocam parayı veren düdüğü çalar bir yılda ödeyeceğimiz parayı bu sefer 3 ayda veririz o da şuanda kazançlar oldukça düştüğü için maalesef yük olur..

MassiveTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin VDS/VPS'i aldığınız firmada istek üzerine ek ücretle yada ücretsiz cpanel kurabilmeleri lazım.