Herhangi bir zararı olacağını düşünmüyorum. Sitenizin adresini tarayıcıma manuel olarak yazdığımda bu direkt link olarak algılanmaktadır. Bazı siteler üzerinden gelen hitler de referral olarak değil, direkt link olarak görülebiliyor. Bir backlink çalışması yaptırdıysanız, son günlerce içerik girişi yaptıysanız, sitenizi bazı yerlere eklediyseniz normal bir durum.
Siteme her gün düzenli olarak 1 adet içerik ekliyorum hocam. İki adet içeriğim için ufak bir tumblr backlink hizmeti aldım ancak hitler o içeriklere değil başka bir içeriğe geliyor.
directe tıklayıp davranış>açılış sayfası sekmesine basarak hangi sayfaya geldiklerini görürsünüz, eğer anasayfaya geliyorsa pek organik olmadığını düşünmekle birlikte spam bot ziyaret olsa bu kadar az sayıda gelmezdi diye düşünüyorum, genelde spam bot ziyaretler referral kısımda bot sitelerin reklamlarını yapmak için kullanılıyor, bazen de organik sosyal ve referral ziyaretler direct kısmında görünür, bence endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok.
Direct olarak gelen hitlerin tamamı tek bir içeriğe gelmiş hocam. Ancak içeriği kontrol ettiğimde googleda 3. sayfada ve o içerik için herhangi bir çalışma da yapılmadı