Konuda bazı yanlışlıklar var..

chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir çok ünlü site cloudfare kullanıyor.
Ama ben ayar oldum cloudfare ye, ne zaman siteyi taşısam, birşeyler ters gidiyor.
Css çalışmıyor ya da açılır menü çalışmıyor.
Merhaba hocam, bunun bir çok sebebi olabilir. Rocket loader kullanıyor musunuz ? Bazı javascript kodlarınız rocket-loader ile çakışıyor olabilir. Eğer cloudflare üzerinde değişiklikler sonrası bu sorun meydana geldiyse sizde js-css'lerin sorunlu hali önbellek almış olabilir. Cloudflare direkt olarak böyle bir soruna sebep olmaz.

Nativity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle saçma sapan sosyal medyada atıp tutanlara ifrit oluyorum.

1) Cloudflare dünya çapında en büyük güvenlik önlemi seçeneğidir ve ücretsiz paketinin de olması ile, birçok "bireysel" kullanıcının da tercihidir. Bu durum tıpkı Google'ın Wordpress, Blogspot gibi yapıları diğer sistemlerden ayrı tutması gibi, avantaj sağlayanbir durumdur.

2) Cloudflare sizin IP adresinizi maskeler. Fakat siz gerçekten Google'ın sizi maskeli IP adresiniz üzerinden değerlendirdiğini mi düşünüyorsunuz? Nmap attığınızda gerçek sunucu adresinizi görebilirsiniz. Burada Cloudflare'in hangi SSL yapısını kullandığınız önemli. SSL seçimlerinizi doğru ve iyi yapmalısınız.

3) Cloudflare bünyesinde bir CDN hizmeti barındırıyor ve pagespeed açısından bu bir + kriteridir. CDN kullanmayan yapılara göre SEO'da avantaj sağlar.
Aynı şekilde bende sosyal medya herbokologlarına karşı çok ayar oluyorum

Ama bazı yanlışlar var, 2. maddede yazdıklarınıza istinaden; evet. Cloudflare ana ip adresini proxy moduna alır ve cloudflare üzerinden kullanıcıları yönlendirir. Lakin, nmap vb. toolslar ağ trafiğini analiz eder, geçmişi, dns kayıtlarını, portları tarar. Kesin sonuç vermez.
"Fakat siz gerçekten Google'ın sizi maskeli IP adresiniz üzerinden değerlendirdiğini mi düşünüyorsunuz?"
Burada yanlış bir bilgilendirme ve yönlendirme var. Google cloudflare ip adreslerini bypasslayıp real-ipi alıp ona göre davranır gibi bir durum söz konusu değil Cloudflare proxy ip adresi üzerinden değerlendirir.

Ancak, google için ip adreslerinden ziyade ISP önemlidir. Zaten google sizin sitenizin cloudflare tarafında yayınlandığını bilir, aynı ip adresinde bulunan diğer sitelerden bağımsız tutar.