CLOSE THE WINDOW Behance üzerinden çalışmayı beğenirseniz takdir edebilirsiniz. Tasarımın Hikayesi
Bugün, hayali bir korku filminin afişini tasarladım. Tabi ki yaşadığımız dönem içerisinde olan korku karakterlerini bu çalışmam içerisinde kullandım ama burada dikkat etmemiz gereken araç ve gereçler ile ne kadar ileriye dönük yaratıcı tasarımlar yapabildiğimizdir. Tasarımın Hikayesi Bu afişi yaparken bilinç altımda yaşayan düşünce aslında dışarıda olan katillerin hiç bir zaman doğru anda veya zamanda engellene memesiydi bu yüzden bir fark yaratmak adına insanlardan yardım beklemek yerine kendimizi her zaman güvene almayı öğrenmeli ve ona göre yaşamalıyız. Bu sayede dışarıda ki kötülükleri bir nebze olsun bize yaklaşmadan yok edebilme şansımız var. Buradaki karakterler ve pencere sadece bir temsil niteliği taşımaktadır. Pencere içerisinde ki karakterler gündelik yaşantımız içerisinde psikolojisin de sorun olan ve katil olmaya meyilli insanlar baz alınabilir. Buradaki pencere ise size herhangi bir saldırı anında o saldırı deforme edebilmeniz için zamanında öğrendiğiniz dövüş teknikleri işe yarayabilir mesajını vermek istememdi. Tabi ki bu iki farklı parçadan yüzlerce örnek çıkarılabilir. Ana sloganımız PENCERENİZİ KAPATIN!