Merhaba arkadaşlar pasif kazanç için farklı yollar aramaktayım. Çok da ilgi istemeyen SMM paneller nereden baksanız 1-2 yıldır kafamda fakat bir türlü nasip olmadı. Bu işi 2-3 yıl önce yapsam harika bir kazanç olacağına şüphem yoktu çünkü rakip azdı. Fakat şuan bu sektöre girersem 1-2K gibi reklam bütçesi ayırsam bana dönüşü olacak mıdır? Sektördeki arkadaşlar olsun diğer herkes olsun sektör hakkında nabız tutmaktayım, yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca konuyu açmışken kafamdaki birkaç soruyu da halledelim.
1- En kaliteli ve en ucuz API nasıl elde edebilirim?
2- SMM Web Sitesi İçin Vergilendirme işlemleri nasıl halledilir?
Merhaba, asla yatırım tavsiyesi olarak algılamayın ama ben bu işi yaptığım için söyleyim 250TL google reklam harcamasıyla 1000-1500TL arası ciro yapıyorum, bence hala mantıklı sektör çünkü sosyal medya her sene artarak devam eden bir sektör, ve önümüzdeki 5-10 yıl içinde de çok farklı yerlere geleceğine eminim sosyal medyanın. O yüzden bi yerden başlayıp kendinizi geliştirmenizi öneririm bu yönde..
Sorularınız varsa da profilimde whatsapp numarası var elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım.
Vergi konusunda ise şahıs şirketi açıyorsunuz, 29 yaş altı için devletin ilk 3 yıl yardımları var zaten, e devletten detaylı bir şekilde atabilirim onu da