24 yaşında evlendim o zamanlar asgari ücretin biraz üstünde maaşım vardı, eşimde aynı şekilde çalışıyordu. Kykyı ödedik, üzerine 1 ton borç ödedik. Ev almayın nasıl ödersiniz dediler gittik ev aldık, çok borç var çocuk yapmayın dediler çocukta yaptık. Çocuk olunca araba alalım dedik herkes manyakmısınız bir ton mastaf dedi gittik onuda aldık. Allaha şükür 2. çocukta oldu.

Özetle geçersek şimdi 11 yıldır evliyim harika bir eşim, dünyalar tatlısı 2 oğlum, 2 adet evim, kendimce güzel bir arabam ve çok mutlu bir yaşantım var. Milleti dinleseydim büyük ihtimal bunların çok büyük bir kısmına sahip olma imkanım yoktu.

Benim şahsi görüşüm kalbini temiz tutarsan, kimsenin hakkına el uzatmazsan Allah bir şekilde rıskını veriyor. Önemli olan ayağını yorganına göre uzatabilmek.