Arkadaşlar gerçekten artık bıkmış usanmış birisiyim
ocak ayında aradılar terörle mücadeleye gelip ifade verip gideceksin dediler,bende işten çıkar çıkmaz gittim avukatını çağır dediler bende hayatımda avukatlık bir işim olmadı avukatım yok dedim ve bana bir avukat temin edildi.Konu nedir diyorum söylemiyorlar telefonumu cüzdanımı herşeyimi aldılar elimden avukat geldi,önüme bir dosya koydular facebookta yapılan yorumlar var 4 veya 5 yere yorum yapılmış 2016 yılında ve cumhurbaşkına hakaret yapılmış,hesap bana ait ama ben 2015te nişanlandım ve facebook kullanmadım zaten hiç paylaşım falan yok kesinlikle birisi girmiş yorumları yazmış çıkmış avukatla konuştum anlattım durumu neyse ifademi aldılar sonra savcıyı aradılar avcı beyde sağolsun hoporlerden yalan atıyor gözaltına alın dedi artık eşine mi kızmıştı kime kızmıştı bize patladı neyse avukatı yolladılar beni hastaneye götürdüler kontrol için tekrar geldim eşimin haberi yok telefonu verin eşimi arayacam dedim haberi olsun beni bekliyor diye yasak vermiyoruz dediler,
sonrasında boş bir nezarete atıp geldi terörist 1. nezarete dediler ağrıma gitti ses etmedim nasılsa yanıldıklarını anlayacaklar dedim elbet o akşam sabaha kadar yemek su içmedim içerde suriyeliler vardı geziyorlardı namaz kılmak için bahaneyle dakika başı lavoba abdest bahaneleriyle dolaşıyorlardı sabah 9 gibi adliyeye gitmek için nezaretten çıkardılar sonra adliyede geldim hakim bey çok iyi bir insandı gerçekten görür görmez bunları sen yapmazsın öyle bir tipte yok evli barklısın zaten ip adresleri kayıtlarıda bulunamadı diyip direk haftada bir imza ile bıraktı beni sonra eve bir tebligat geldi 7 agır ceza mahkemesinden terör örgütü propagandası sonra bir tebligat daha geldi 19.asliyeden c.başkanına hakaretten derdimi anlatamadım hiç birine corona nediyle sürekli ertelinde ocaktan beri imzaya gidiyorum bi ara unuttum az kalsın içeri atacaklardı zor dilekçe yazdım işe gittiğimi kanıtladım öyle ikna oldular 7 aydır imzaya gidiyorum lakin kardeşim evlendi başka şehire gitti ailecek gittiler ben gidemedim iki üç hafta önce ise babannnem vefat etti gidip dilekçe ile izin istedim red verdiler ben anlamadım karakolda bütün uyuşturucu suçluları imzaya gitmiyor ertelendiği için bir böyle mahkeme süresi gelmeyenler gidiyor şunu anladım ben , tecavüzcüler pişmanım der az yatar çıkar hırsızlar zaten 3 5 ay yatar dolandırıcılar cirit atıyor zaten siz siz olun kullanmadıgınız hesaplarınızı kapatın mutlaka sizinde başınıza gelirse inanın hayatınızdan bezersinizve şunu diyorum ek olarak gidip hırsızlık tecavüz gibi suçlardan gitseydim belkide şu an rahat rahat geziyordum aynı milletvekilinin evinde ölü bulanan nadire olayı gibi takipsizlik gelmiş karara neden acaba kız mezara milletvekili ise ayasofyada Allah kabul etsin pozu vermiş söylenecek çok şey var susmak herşeyi anlatıyor saygılarımla
Sosyal medya yasasına destek veren arkadaşlar bir gün bu şekilde bedelini ödeyecekler ama haberleri yok.