Wampirella adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende onu diyorum site çöpken neden almak istemediniz sonuçta domain açılmıştı Teyyar beye domaini devretmeyi teklif ettim, kiralamayıda onca yatırım yaptığım yeri kapatmak ve oğlumun geleceğini şizofreni kocama vermemek için bu siteye ihtiyacım olduğunu söyledim siz hepiniz yalnız bir anne neler yapar biliyor musunuz? Ben geleceğim için değil 5 yaşında bir çocuğun geleceği için savaşıyorum ister ugraşırsınız ister benim sonuçta herşeyim farklı uzantım, url, yapım, logom, yazılımım bırakırsınız.
Adam ne diye sizin domaininizi devralsın? O domaine ihtiyacı mı var? Haber zamanı adamın tescilli markası, uzantı değişse de marka aynıdır. Ben de çocuklarıma bakmak için hürriyet markasına çökeyim, nasıl olsa onlar .com.tr kullanıyor; ben de .net uzantısını kullanayım. Nasıl olsa uzantı farklı. Logoyu da farklı yaparım, hooop al sana yeni bir marka. Sonra onlarla aynı sektöre faaliyet göstereyim. Ne güzel ya?

Daha sonra niye böyle yapıyorsunuz dediklerinde onca emeğim var, çoluğuma çocuğuma bakıyorum bu siteyle diye savunma yaparım.

Kendi söyledikleriniz size inandırıcı geliyorsa diyecek laf yok. Kendi bildiğiniz doğruları okumaya devam edin. Ama yanlış yoldasınız ve sonunda üzüleceksiniz, tekrar söylüyorum bazı şeyleri önceden görmek için müneccim olmaya gerek yok.

Son mesajımdır, iyi çalışamalar sizlere.