Engin07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu sizin bölgenize bakan şubenin sorunu. Benim ne Üniversite okuduğum ne de memlekette bulunduğum yere bakan şubelerde 1 kere ürünün gecikmesi, evde bulamama durumu yaşamadım. Hatta 1 kere evde değildim çalmışlar kapıyı açmayınca aradılar Engin bey geldik kargonuz var falan dedim marketteyim bekler misiniz 10dk beklediler beni gelmem için. Benim en sevdiğim kargo firması internetten bir şey alırken özellikle aras ile anlaşan yerleri arıyorum o yüzden.



Bugün Pazar hocam açmazlar. Yarın arayacaksın. Dün dağıtıma çıktıysa yetişmemiş olabilir o yüzden öyle yazmış olabilirler. Pazartesi tekrar dağıtıma çıkabilir yine.

Aras kargo çalışanımısınız ? canhıraş savunmanıza gerek yok bu konuyu açan kişiyle aynı bölgede yaşamadığımıza göre demekki bölgesel bir sorun değilmiş.
"Kargonun kabul edilmemesi nedeni ile teslim edilememiştir." yazıyor heralde okumadınız .
Firmayı böyle canhıraş neden savunursunuz hiç anlamam , sıkıntılı sorunlu bir firma işte aras internettende bakın google map üzerindeki adreslerin hepsinde aynı sorun var.

Neyin savunması anlamıyorum yani bu.