Merhabalar,
Size şunu söyleyebilirim, 2 aya kalmaz ilgisizlikten satılık SMM panel diye konu açarsınız. O derece.
Sizinde dediğiniz gibi bu sektöre giren girdi ve tutunabilen tutundu. Bu sektör yeni rakip kabul etmiyor artık. Giren zarar yapıp satıyor ve bu sektöre çok merak var. Çevreme anlatıyorum ben böyle böyle yapıyorum diye, hemen kafasına yatıyor adamın. İşte o işler öyle değil.
SMM panel için vakit ayırmanız gerekir. Servisleri bağlayayım, sürelerini yazayım olur biter diye birşey yok. Kimi müşteri her siparişi için size mesaj atar, kimi serviste yazan bilgileri size sormak için mesaj atar. Kimi zaman 10 kişi ile aynı anda yazışırsınız. Yani ek iş olarak yapılamaz. Sizin şu anki işinizin çok rahat olması lazımki SMM panele vakit ayırın. Yazan birisine 30 DK içerisinde dönmedikten sonra hiçbir anlamı yok.
Forumlara reklam verebilirsiniz, Google'a reklam verebilirsiniz. Ama çok fazla rakip var ve paranızın hiç olma ihtimali mevcut.
Vergi konusunda şahıs şirketi kurup, her bakiye eklemenize fatura kesmek en doğrusu ve yasalıdır. Ama bunu yapan neredeyse yok. Kimi hiç kesmiyor, kimide 3-5 tane kesiyor.
Henüz maliyenin tam bilmediği sektörlerden biri. Tam öğrenilsin, o zaman işler karışır. Şu haliyle bile geçmişe yönelik tüm ödemeleri incelenen ve binlerce lira vergi borcu çıkartılan tanıdıklarım var.
En ucuz ve en kaliteli APİ diye birşey yoktur. Ucuz api kalitesizdir. Onu herkes kullanır ve ikide bir sorun çıkartır. Buda insanların sizi sıkıştırmasına sebep olur. Pahalı olsun ve kaliteli olsun.