Enesovic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün ile bugün arasındaki hit oranı düşmeyen yoktur, benim sistemde ki gözlemlediğim misal olarak dün ile bugün arasındaki fark şudur.

Dün örnek veriyorum dünya adında bir pine kendi hesabımdan 100 e yakın tekil tıklama almış aynı zamanda repin yapan başkalarına ait hesaplardan 8-10 tık almış

bugün ise gördüğüm kadarıyla aynı pinin tıklamasına baktığımda kendi hesabımdan tıklama hiç almamış repinlerden aynı şekilde 10-12 tıklama almış.

Anlayacağımız üzere repinler aramalarda ön plana çıkma söz konusu da değil repin hiti dün ile bugün arasında çok fark yok aynı hesaplar üzerinden gelmiş.

Kendi hesabınızın hit alan pinlerin önü kesilmiş durumda yukarıdaki örneği 80-100 siteye ve her birine yaklaşık 2-3 k pin alan hitlerin istatistiği dün ile bugün bir kaçı sıralamada silinme söz konusu değil tamamıyla önüne geçilmiş.

Umarım geçicidir diyeceğim ama zannetmiyorum.

Subsuz ana domain tek hesap spam yapan varmı aramızda onun durumu nedir merak etmekteyim.

Aynı zamanda ;
İki gün sonra pinterest analitik raporu guncellendiginde bugünün görüntülenme sayısı aynı mıdır? Yoksa düşüş varmıdır? Şuan tek düşündüğüm bu ve zaman cevap verecek. Ona göre çözüm arayışını değerlendirilir.

Görüntüleme var aynı seyirde ise neden tıklar hitler yok?

Görüntüleme yok ise shadow da değil hesaplar başka bir ceza (deşifre olmamış) onumu uyguluyorlar gibi gibi senaryolar..
olay bu ise eğer ben bunu mayıs ayında birebir yaşadım. anadomaine bağlı 5 ay önce pinlemesini tamamladığım hesabım mayıs ayına dek gayet güzel bi şekilde ilerlerken mayıs'ın 2 sinde tam olarak bu bahsedilen durum yaşandı. ben buna gizli shadow diyorum. pek çok kez de yazdım zaten konularda. hesaba bakıyosunuz indexed true görülüyor bi problem yok görülüyor fakat source/siteadı şeklinde aratıldığında benim attığım hiç bi pin çıkmıyordu. bugün hitleri düşen herkes de belli ki aynı durumu yaşamış. hesaplara ait tüm görseller indexten düşürtülmüş gizli olarak. site indexed true görülse, shadow yok gösterilse bile. grafiği paylaşıyorum. not : hiç bi zaman düzelmedi o günden bu yana düzeleceğini de sanmıyorum sadece yeni pin attığınızda index alabiliyor o kadar.

sağdaki keskin düşüşün nedeni ise hesabı 24 saatliğinde kapatmıştım belki sonrasında açarsam indexler geri gelir diye deneme için. öyle bi şey olmadı,gösterimler uzun bi süre sıfıra düştü. denemeyin.