Çok güzel bir yere değinmişsiniz. Artık programı kullanan o kadar çok kişi var ki, (Bana bile her gün kaç tane aynı kalıp geliyor) Yorumları değiştirsek bile zaten o emojilerden benim olduğum ortaya çıkıyor. Gelen mesajların neredeyse %70i spama düşmüş. Muhtemelen bizim de gönderdiklerimiz o şekilde oluyor. Yeni sürümde mutlaka şu emoji olayının kapanması gerekir diye düşünüyorum. Herkes aynı kalıp oldu. Ayrıca abone dönüşleri çok azaldı. Eskiden Fermayil'in programı popüler olmadan önce günde 90 tane abone gelirken, yeni denemelerimde 20 abone anca gelir oldu. Ben abone oldum, sen de ol kalıbı çok riskli olduğu için, (Neden riskli olduğunu bir önceki sayfadaki mesajımda yazmıştım, program popüler olmaya başladığından spam ve uyarı riski arttı) artık abone ol kalıbını asla kullanmıyorum. Çoğu mesajın da artık spam olarak işaretlendiğini düşünüyorum. Durdur/başlat olayı yeni sürümde mutlaka gelmeli diye düşünüyorum. Birikmiş kanalları bekletip, sonra devam edebilmeliyiz. "Durdurmayın" olayına katılmıyorum, çünkü hiç durdurmazsanız %99 spama düşüyorsunuz. Fermayil'den gelenler bile spama düşüyor. Gelen mesajlardan görebiliyoruz.
Özellikle mesaj kalıbı kullanıcının kontrolünde olmalı fakat arkadaş ile ciddi iletişim problemi yaşıyoruz. Ya ben derdimi anlatamıyorum ya da o beni anlamıyor
Demek istediğim yorumdaki tüm değişkenlere de biz müdahale edelim. Dilersem kanal ismini sonra dilersem ortada göstereyim. Emoji ister koyayım ister koymamayım.
Buraya mesaj <Emoji değişkeni> Mesajın devam <kanal adı değişkeni> mesajın devamı. (Buradaki değişkenleri ben istediğim gibi sıralamalıyım ki tamamen özgün bir yorum oluşturabileyim.)
Onun dışında bazı yorumlara kendi ingilizce kelimeler ekliyor.
O değil gerçekten programın güzel bir potansiyeli var ama kullanılmıyor. Hem arkadaşa hem bize yazık