GreedMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hay ağzını öpeyim kesinlikle öyle , ama malesef ülkem de güzel olan şeylere genelde karşılar veyahutta kurunun yanında yaş ateşleniyor , ben eve aldığım da ayakaları titriyo afedersin halıya tuvaletini yapıyordu , reis sıkılmadan usanmadan eğitimi ona verirken öğrendim onunla kendi nefsimi de eğittim , bir gece eve gelmedim diye ağlamaktan kendini yırtmıştı komşu Beni arayıp artık gel yazık diye uyarmıştı şimdi gelde bana bu canımız parçamız olan hayvanların (hayvan bile demek istemiyorum, bazılarından daha Fazla insan) saldırıp birine zarar verebileceğine inandır bilmiyorum ya çok çok farklı bi dünya pitler beni ancak sen anlarsın bakan biri olarak , numaramdan atayım fotoğraflarını kıyamıyorum sosyal medyaya vb paylaşmaya , nazara gelir

Gözümden sakınarak baktım büyüttüm ben onu , en iyi mamaları, en kaliteli veterinerleri gördü o zamanlar gelirim çok az olmasına rağmen asla kötü bakmadım , üzüldüğümde bile onunla derleştim öyle normal bi sevgi bağı yok aramızda
emin ol kardeşim senin herhalinden anlıyordur. Mutlu olduğunu üzgün olduğunu, Hani derlerya insana zorla birşey yaptırırlar eski konularıma bakarsan anlarsın , artık işin içinden çıkamıyordum , alkoldü sigaraydı uykusuzluktu derken kafayı yeme aşamasındaydım dedim kendime bi güzellik yapayım arkadaşında köpeği yeni doğurmuştu aldım , kışın cebimde 5 tl yoktu ama veterinerini eksik etmedim mamasınıda öyle 35 yaşımdayım benim sağlık karnemde bu kadar ilaç bakım yoktur

Resmen şuan alfası durumundayım ama tam bir ergen bazı zaman geliyor ne durdan anlıyor ne yoruldumdan habire oyun derdinde , akşam bi çıkıyoz 9-10 gibi gece 1 e kadar çimlerde sahilde oynuyoz, denize giriyoz falan insanda ne negatif enerji kalıyo ne başka birşey herkese tavsiye ederim