Merhabalar,

Ücretli bir link takip scripti yaptırmak istiyorum.

Öncelikle istediğim scriptten biraz bahsedeyim ;
  • Sitelerimi Kategorisel şekilde ekleyebileceğim bir bölüm istiyorum, birden fazla sitemiz olduğu için her site için bi alan olmalı, yani kategori şeklinde olmalı. Karman Çorman bir şekilde göstermemeli.
    Örneğin A sitesi'nin linkleri, B sitesinin linkleri vb.
  • Linkleri oto olarak kontrol etsin, kontrol ettiğinde silinen herhangi bir link olursa sisteme tanımlayacağımız maile oto mail iletsin.
  • Kendimiz panele girip sorgulamak istediğimizde ise sorgulamayı tek tek yapsın ve sorgularken hangi siteyi sorguladığını görebilelim. Yani o siteyi sorgularken üzerinde ki renk farklı olabilir ve sitede link varsa yeşil, yoksa kırmızı olabilir.
  • Linkleri tek tek değil, toplu bir şekilde ekliyebilelim. Süre sınırı koyabilelim ama zorunlu olmasın. Örneğin A sitesine aldığımız link sayısı 20 adet diyelim, bu 20 adet url'yi tek seferde A sitesinin adını yazıp, 20 adet linki de ilgili alana girip işlemi bitirebiliriz.
  • Çok fazla sitem ya da link sayım fazla olduğunda sistem çalışmaz hale gelecekse işe hiç başlamanızın anlamı yok. Sorguyu aynı anda yapmasına gerek yok, tek tek sorgulayabilir canlı bir şekilde, ama tümünü sorgula dediğimiz de sistem komple gidicekse lütfen işi alıp hiç başlamayın.
  • Sadece bu konu üzerinden iletişime geçen arkadaşlarla çalışıyorum, işinde iyi ve r10 ticaret puanı iyi olan arkadaşlar iletişime geçerse sevinirim.
  • İlk işi olan, acemiliğini bizim üzerimizde atmak istiyen arkadaşlar lütfen yazmasınlar.
  • İş bittiğinde sistemi test ederiz, herşey istediğimiz gibiyse bize teslim etmeden ödemenizi alır sonra sistemi bize teslim edersiniz, Önden asla ödeme yapmıyorum.
  • Var olan bir scripti kodlayacak ya da hazır bir şey bulup bize atacak arkadaşlar da lütfen yazmasın.
Şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar.
HIZLI BİR ŞEKİLDE İŞİ TESLİM EDİCEK ARKADAŞLAR ÖNCELİKLİDİR.