ilk önce nefes alamadığını düşünürsün sonra başın döner hep kusarsın,geceleri ölüm korkusuyla boğulacağım tedirginliğiyle bir türlü gözüne uyku girmez gider tomografi çektirirsin,kan tahlili yaptırırsın hatta gider endoskopi çeker o da yetmez kolonoskopi çektirirsin fakat için rahat etmez.sonra kardiyologa gidersin temiz çıkarsın.net temizsindir bir şeyin yok diyip gönderirler 1 ay böyle geçer sürekli nöbet geçirirsin hastanenin birinde 1 ay yatarsın solunum cihazı bağlarlar fakat temiz çıkarsın başında bi hademe babana abi bu çocuk panik atak hastalığına yakalanmış der doktorun koyamadığı teşhisi koymaya çalışır şok olursun..hademe nereden bilecek dersin 1 ay daha gezersin en sonunda doktorun biri teşhisi koyar bu çocuk panik atak der ve erenköye sevk yazar erenköy ise burası çok ağır hastaların yeri diye geri çevirir çaresiz ne yapacağını bilemezsin ağır anti depresanlar yazar..lustral,cipralex,prozac,rexapin ve artık adını unuttuğun onca depresan 24 saatlik günün 18 saati uyursun geri kalan saatleri baygın gezersin hayatında hiç 65 kilonun üzerine çıkamamış sen 110 kiloya çıkarsın elbiselerin olmaz sana,duvarlar yabancılaşır balkondan aşağıya bakarsın kaç dakika sürer diye..kaç dakika daha canım acır bundan daha mı kötü diye..arkana bakarsın bi babam bi annen değer mi diye..bu kadar mı acizim dersin ama nafile bırakmaz peşini sapasağlamsın fiziksel olarak ama keşke sakat kalsamda bu acıyı yaşamasam dersin çünkü ne yemek yiyebilirsin ne de dışarı çıkabilirsin hiçbir şey yaptırmaz sana bu hastalık..sana bir yol çizer sürünmen için o yolda gider gelirsin..aklın mantığın almaz ruhsal bir bozukluğun bu denli acı çektireceğine inanmazsın hiçbir kitap yazmaz bunu soyut bir acı olduğunu düşünürler kafanla belkide kaç duvar parçaladın kaç defa denedinde olmadı..kaç defa karanlık dehlizlere attın kendini uzun uzadıya bir ceset gibi bekledin..kaç defa attın yere kendini biri farkederde anlar ne durumda olduğumu,belki derdime bir çare..unutma ama..
bundan 8 yıl önce yakalanıp 2-3 yılda atlattığım lanet hastalık dayandım,direndim kurtuldum..mutluyum,ideallerim ve yapacak çok şeyim var..her gün hedeflerime bir tuğla daha koyuyorum hayatta bazı şeyler engel olsada direnmeye devam ediyorum.
Ben de yaklaşık 6 sene önce bu dediklerinizi tam 1 sene boyunca yaşadım ve bir gün kendime bir söz verdim. O gün bu gündür yoldayım hiç durmadım. Bazen koştum bazen yürüdüm ama hep yolda oldum
Tebrikler
@MandalinaJolie;

Herkese zorluklarla mücadele azmi diliyorum Allah'tan. Hep yolda olalım inşaAllah
Sağlıcakla...