senin durumunla benim kastettiğim şey farklı

sen atıyorum, yönlendirme yapabiliyorum yahut pinterest robotlarını farklı siteye, kullanıcıyı kendi siteme çekebilen kod yapısını/sistemi oluşturabiliyorum diyor bi adam; adamı anında yalancı göstermeye çalışıyorsun detayını bilmeden, hemen ispatla muhabbetine giriyosun. oysa ispatlamak zorunda değil, yapıyodur ya da yapmıyodur bu onun bileceği ve paylaşmak istiyorsa paylaşacağı iş. burada konuya hakim, uzman kişiler tarafından yapılabilitesi de söz konusudur muhtemelen çünkü bu işler mühendislik işleri, el elden üstündür ve birileri tutup daha iyi bi kodla bahsi geçen olayları yapabiliyodur. bu adam kendi olayını anlatıp geçiyor ama diğer yanda ben şu kadar kazanıyorum, bu kadar izlenim alıyorum, büyük büyük değerlerden bahsedilip duruluyorsa orada mühendislik becerileri, teknik detaylar değil direkt para konuşulduğu için ispat, delil beklenebilir çünkü herkesin dili orada ortakdır. hit ve kazanç. ben robotları farklı siteye yönlendirebiliyorum diyen adamın sözlerini 1000 kişi okuyorsa 10 tanesi buna ilgi duyar çünkü anca o oranda konuyla alakalı iyi seviye teknik bilgisi olan insan bulabilirsin haliyle bu sözler herkesi manipüle edemez fakat ben siteme günde 1 milyon hit çekebiliyorum diyen adamı okuyan 1000 kişinin 1000 i de aynı anda manipüle olarak bunu söyleyen kişiyi aklına kazır, gözündeki itibarını ortada fol yok yumurta yokken yükseltmiş olur. yarın öbürgün de daha önce sırf bu sözleri sarfeden biri olduğu için başka bi konuda adama güvenir, iş yapar. sonrasının ne getirebileceğini ölçüp biçmeden. bunun örneğini de önceki postta vermiştim, dönen düzenbazlıkları. ben her daim tedbir en iyisidir, herkesi etkileyecek konularda büyük büyük konuşanlar istatistik sunmuyorsa kendilerine saklasın o çok kıymetli hit bilgilerini diyorum. teknik bilgiler açısından paylaşım yapanlar ise onların takdiri, diler ispatlarlar diler yazar geçerler, kimseye bi etkileri olmaz diyorum. aradaki nüans çok bariz. biri direkt para odaklı konuşan insanken, diğeri teknik verilerle konuşan insan. haliyle para odaklı konuşanın istatistik sunarak konuşması daha doğru, diğerinin ise üzerine gitmeye gerek olmadığını söylüyorum. bilmem açıklayıcı oldu mu.
Beni karıştırmayın. (Üstüme alindim) Ben yonlendirmeyi her şekilde yaparim bunun ispatını zaten yaparim.
Ama benim yada herhangi bir dostumun
300-700 k hiti yok. Benim hitim 20-30 arkadaşlarımın 20-30k.
Ben kendime calisiyorum bu saatten sonra.
Ayrica diger arkadaşların dediği gibi bu kategori amacının disinda gidiyor.