Fsolitary adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Verdikleri kaliteli hizmetin ederi bu , %30 deseler gene vazgeçmem sizin dediğiniz bu karşılaştırma bana göre bim ve migros karsilastirmasindan farksız.Ertesi gün ödeme olayını neden hiç söylemiyorsunuz dediğiniz firmada haftanın 1 günü odeme çıkılıyor, siz ben kalitesiz hizmet veriyorum zaten önemsiz ben cebime koyacağım paraya bakarim diyorsanız orası ayrı, ben kaliteli bir hizmet veriyorum komisyonu da müşteriye yansıtıyorum suana kadar rakip bile çekildi benden ucuz fiyatları olmasına rağmen neyse uzatmayacağım insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz uyarmak istedim size cok gelen bana az geliyor mesela..Shoplemo kullanmanı tavsiye ederim orada komisyon daha düşük kendileri de paywant şirketidir.
Ödemeyi ertesi gün vermesi ile haftada bir vermesi arasında benim için fark yok. Ödemeyi ertesi gün veriyor diye bu komisyon oranı verilmez ayrıca sitelerinde wp desteği bile yok shopinext wp destek hattından anında cevap bulabiliyorsun. Çok komisyon alıyor diye iyi hizmet veriyor diyemeyiz düşük komisyon alıyor diye de kötü hizmet veriyor diyemeyiz. Ben kullanıyorum memnunum gayette kaliteli isteyen istediğini seçer