Bugün Z Nation (tavsiye ederim) izlerken aynı bölümde birkaç kere beyin yemeye geliyorlar niye gelsin gibi replik kullandılar. Her film ve dizide bu replik geçmesine rağmen ben iZombie hariç hiçbir dizide zombilerin beyin yediğini görmedim. Hayır beyin yeseler zaten virüs çoğalmayacak ama ısırıp bırakıyolar 1 zombi oluyor 2 zombi
Zombili yapımları sevenler için diziler;
  • Z Nation (bağışıklığı olan birini aşı yapmak umuduyla bir şehre götürmeye çalışıyorlar)
  • iZombie (tekne kazasında yayılan bir kimyasaldan dolayı bazı insanlar sadece beyinle beslenmeye başlıyor. Ayrıca yedikleri beyinin sahibinin yaptıklarını yapıyorlar. Golf oynamayı seviyorsa birkaç gün golf oynuyor gibi)
  • Santa Clarita Diet (tam olarak konuyu hatırlamıyorum ama karısı zombi olan adamın neler yaşadığını anlatıyor diyebilirim. Kadın beyin değil direkt insan yiyor)
Filmler;
  • Zombie Land (Hayatta kalmaya çalışan bir gencin kurallarını ve onu hiç takmayan yoldaki yabancıyı anlatıyor)
Güne hem garip bir soru bıraktım hem de güzel öneriler yaptım sanırım İyi seyirler.