Açıklama 1; ödemesini yaparak bu scripti satın aldık. Script kullanılmamaktaydı, bugün satışını yapmak istedik. Öğrendik ki farklı birininmiş. Konuyla ilgili hiçbir bilgimiz yoktu, kanıtlayabiliriz de WhatsApp görüşmeleri ile. Arkadaşa birçok teklif sunduk bu scripti almak için bi' para yatırdığımız için, Haftalık 140 TL ödeyelim satışını yapalım, Komisyon verelim gibi ama kabul etmedi. Kendi hakkı, yapacak bir şey yok. Hakkıdır, Hiçbir şekilde satış yapılmadı ve kazanç elde edilmedi. Satışlar iptaldir.
Bilgimiz olmasa da, sorumlular adına özür dileriz herkesten.
Satın aldığımız kişi;
@globalhesabim;
@aristosokrates; adlı üyeye açıklama;
Hocam inandırıcı gelmemesi hiç umrumda değil. Eğer öyle olmasaydı satın aldığım kişinin ismini vermezdim. Yetkililer istediğinde WhatsApp' tan yaptığım görüşmeleri de paylaşacağım. Bilip bilmeden konuşmayın. Ek olarak, scripti ufaktan inceleyince her şey hakkında bilginiz oluyor, Kain değilim. İnternet ortamında ücretsiz bulmuş olsam araştırırdım acaba kimin diye. Ama satın aldığım için, arkadaştan da bir sürü şey satın almıştım. Kendisi bana bu fikri verdi hatta satın alıp satın diye. Gerek duymadım, kendisinin yazdığından adım kadar emindim. Eğer bilgim olsa, emin olun düşünebilirdim sahibinin şikayet açacağını ve yayından kaldırmazdım. Farklı bir yol bulurdum. Salak değilim o kadar uğraşıp yakalanmayı göze alacak kadar. Her şeye atlamayın bilginiz olmadan.