MassiveTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de yeni yeni heveslendim ama bilgisayarda ki sıkıntıdan dolayı fazla ilerleyemedim. Şu kursdan ilerleyebilirsiniz: https://www.udemy.com/course/sifirda...php-pdo-mysql/ Ben şahsen bu kursdan başladım ama fazla ilerleyemedim. Tabi kurs ile felan öğrenmek gerçek öğrenmek olmaz. Bu kursu tamamladıktan sonra kendi kendine bir proje düşün ve bunu yapmaya çalışabilirsin kısacası kendine görev vermek gibi. Şahsi düşüncem budur. Yardımcı olduysam ne mutlu bana.

Dediğiniz kurs mevcut udemy hesabımda.
Sürekli pratikte kendimi geliştireceğim ortam var ciddi ciddi geliştirrim orda kendimi ama öncelikle öğrenmek lazım.

Teşekkürler.

refalert adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladıgım kadarı ile nasıl araştıracagını bilemiyorsun. Hangi alanda geliştirme yapmak istiyorsun? Web mi? Mobil mi? Masaüstü mü? Önce bunu kendine bi sor. Webi seçtin var sayıyorum, web programlama dilleri yazarsın googleya, ne çıktı aspnet php cart curt.. sen php yi seçtin mesela? Ne yazacaksın? Temel php eğitimi.. yani kısaca araştırman lazım..
Hocam biz burda ne yapıyoruz ? Araştırıyoruz demi

Konu hakkında epey tecrübeli kişiler burda varken niye bilgi kirliği içine gireyim.

Gerekli araştırmayı felan yapıyorum zaten hatta çoğu kişinin ders videolarınada baktım ama öneri almak daha iyidir.