Merhaba ben 22 yaşında bir kardeşinizim biraz içimdekileri dökmek istedim 😊 Ne yapacağım nasıl yapacağım diye düşünmekten saçlarım beyazladı artık. Bu yıl üniversiteden mezun oldum ve 27500 küsür kyk borcum oldu 2 yıl sonra ödemesi başlayacak. Bi kız arkadaşım var nasip olursa bu yaz nişan yapmayı planlıyoruz onun için sürekli çalışıyorum yaza nişan paramı yetiştirebilmek için. Yeri geliyor mesai yapıyorum saatlerce izin kullanmıyorum. Kız arkadaşımın da aynı şekilde 27500 küsür kyk borcu olacak onunda ailesinin durumu çok iyi değil benimde ailemin durumu pek iyi değil bu borçlar bize kalacak büyük ihtimalle.. Nişanımı düğünümü yapıp bi yuva kurmak istiyorum kısa süre içinde fakat bunları düşündükçe ki hergün düşünüyorum bi sonuca varamıyorum düğün parası nişan parası kyk borçları düğünden nişandan kalan borçlar bunlar nasıl ödenecek ne yapacağım bilmiyorum evim yok arabam yok bi yerde kirada oturacağım ilerde. Hayattan çok bir beklentim çok birşey istediğim yok sadece bi yuva kurup artık aile olmak istiyorum ama bu imkanlar Bu şartlar beni yoruyor.
Ne yapacağım nasıl yapacağım bilmiyorum..
Büyüklerim bu yoldan gelip geçmiş insanların tavsiyelerini önerilerini bekliyorum 😊
(Öyle sadece içimi dökmek istedim kimseye anlatamıyor çekiniyordum)