@haktanyucel isimli arkadasa verildi.
Merhaba,
YouTube kanallari icin danismanlik hizmeti sunuyorum ve ayrica sanatcilar icin dijital muzik dagitim islemleri yapiyorum.
Ayrica Ebay uzerinden satis yapan saticilar icinde Paypal aracilik hizmeti sagliyorum.
Bu islemleri belli basli komisyon oranlarida yapiyorum yani geliri kendi hesabimizda topluyoruz ve hizmet bedeli kesildikten sonra kisilere odemeleri yapiyoruz.
islem sayisi ve kullanici sayisi arttikca hesaplama ve yonetme islemleri zorlasiyor bu yuzden bir script yazdirmak istiyorum.
Yapabilecek, isinde profesyonel olan kisiler ulastiginda detaylari konusuruz elbette ama kabaca olmasini istediklerim soyle;
Sisteme kayit olan uyelerin rolleri olacak. Ornek; "Sanatci, icerik saglayici, satici vs."
Sisteme kayit olan kisi uye rolune gore erisecegi menuler ve alanlar olacak.
Kullanici panelinde bazi bilgiler yer alacak, kazanclarinin detaylari, odeme gecmisi, sozlesmeler vs.
Bu sistemi yonetebilecegimiz admin paneli olacak, uyelerin hesaplarini askiya alabildigimiz, kazanclarini girdigimiz, komisyon oranlarini ayarladigimiz vs.
Forumlar da cok aktif olamiyorum bu yuzden yorumlariniza gec donus yapabilirim ama bana asagidaki iletisim bilgilerinden ulasirsaniz daha kisa surede donus saglarim.
Mail : copyright@etcnetwork.tv (
R10 dan geldiginizi belirten konu basligi ile ulasabilirsiniz. )
Telefon : +31614592080 (
arama yapmadan once lutfen Whatsapp tan iletisim kurun )
Instagram : @erdalcelebi86