Engin.ilicali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne yapalım ağlayalımmı hocam ne güzel bak keyif veriyor gaz veriyoruz piyasaya :d
ispatlı delilli büyük büyük konuşanlara saygım var ama ortaya büyük konuşanlar büyük rakamlardan bahsedenler sadece şov peşindedir bana göre. arkadaşın da sen de koyun istatistiklerinizi millet o zaman alsın gazı, vay adamlar ne güzel kazanıyor demek ki bu işler doğru yapıldığında iyi sonuçlar getiriyor kovalamaya devam edelim desinler. onun haricinde afaki sözlere aldanıp boş hayallere girer bunları okuyanlar. bunları söyleme nedenim de bariz. daha geçenlerde her işi on numara yaptığını internet alemini kasıp kavurduğunu yıllardır bu işlerle uğraştığını bla bla ballı sözlerle anlatan eleman ytparada kaç kişinin parasına çöktü boş umutlar satarak. site kurun içerik girin reklam satın alın hit çekin ardından sektördeki işletmecilere ulaşıp ücretli tanıtım yazısı yazın sözlerini sözde "eğitim" adıyla satarak adam başı 250 lira topladı 30-40 kişiden. o yüzden bu tür büyük konuşanların ispatı delili yoksa istatistiklerle konuşmuyolarsa bu büyük rakamları kendilerine saklamaları daha doğru benim düşünceme göre. şahsi almayın, herkes için aynı şeyi düşünüyorum. gözümde ortaya büyük konuşan herkesin yaptığı tek şey kendi ve bahsettiği kişilerin piyasasını yükseltme gayreti olarak görülüyor o kadar.