Her kategoriye konu açarken en üstte Kategori Kuralları bölümü mevcuttur. Oradaki metinlerin önce okunarak konu açılması veya mesaj atılması tavsiye edilir. Eğer anlaşılmayan nokta varsa Forum Yöneticileri kısmında kimin hangi kategoriden sorumlu olduğu yazmaktadır. Herhangi bir kategori sorununda Ö.M. göndererek iletişim kurabilirsiniz.
Bunu sizin için söylemiyorum ancak tek bir madde için ayrı bir kural konusu açıldığı halde onu dikkate almadan konu açılıyor. O konuyu açarken de o kategori sayfasına giriyorsun görmeme ihtimalin de düşük.
Ayrıca konular sistemden tamamen de silinmiyor. Geri getirilme yetkisi var.Eğer bir yanlışlık olduğunu düşündüğünüz işlerde ve açılan konuda mesaj çok uzun ve tekrar yazılmaması zor olacaksa rica edip yardım istemenizde şahsen sakınca görmüyorum. İsterseniz konu yeniden açılıp ilgili kategoriye taşınır veya mesaj içeriği size Ö.M. yoluyla iletilebilir.

Moderatör işlemleri ile ilgili sorunlarınız için Moderatöre Soru sor kısmı bulunmaktadır ve oraya atılan mesajlar onaya tabi olup her mesaja cevap verildiğini de düşünüyorum.