Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Flarumu duydunuz mu hocam daha önce aradığınız özelliklere yakın bir script ama kararlı sürümü daha çıkmadı
EchoBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba istedikten sonra herşey olur ama bizimde sitemizde kullandığımız ücretsiz olarak dağıtılan yazılım işinizi görür diye düşünüyorum panelden bütün ayarlarını yapabiliyorsunuz üyelerde yorum atabiliyor misafirlerde atabiliyor baya bir özellikleri mevcuttur kendi sitemizde kullanıyoruz ve yazılım baya başarılı burdan sitemizi inceleyebilirsiniz
Sizin sistemin iç sayfaları istediğim gibi fakat mesela ben bi kategoriye 20 adet alt kategori ekleyeceğim sizin sitemde göze hoş gelmez anasayfanızı normal forum gibi yapabilirsek istediğim olur diye düşünüyorum. Ziyaretçi anasayfayı açacak mesela oyun indirmek istiyor oyun kategorisini açacak o kategorinin mesela 10 tane alt kategorisi açılacak ardından istediği bir kategoriye girecek mesela aksiyon oyunları olsun tıkladı aynı forum gibi listeleme yapılacak mouse ile başlığın üzerine geldimi küçük bir oyun resmi önizlemesi açılır tıkladığındada normal forum konu sayfası açılır.