Ali Koç'un izlediği politika kesinlikle yanlış. Tamam 3-4 senedir takımın gidişatı iyi değildi. Burası bir spor kulübü, işletme değil. Takımın başına geldiğinde de bunun bilincinde değildi. Bir şirket yönetir gibi yönetmeye çalıştı. Kimse zaten bir madrid oluşturmasını beklemedi.
Ama oynanan aciz futbol, disiplinsizlik, hak etmediği halde ödenen milyonlarca dolar maaşlar... Hadi ilk seneyi geçtim, ama şuanki kadroda kaç tanesi Fenerbahçe ilk 11'inde oynayabilecek kalitede veya kapasitede? Bu şekilde giderse 2 yıl değil 5 sene olsa bile sonuç değişmez siz beklemeye devam edin.
Söylediklerinin çoğuna katılıyorum.
İşletme değil demen yanlış. Tabi ki aynı zamanda bir işletme. İşletme olmasaydı bu kadar borcu olmazdı.
Aziz başkan takıma her iki şekilde bakamadığı için şuan bu kulüp bu durumda malesef.
Her spor kulubu aynı zamanda bir işletmedir.
Oynanan futboldan zaten kimse memnun değil. Hak etmediği halde milyonlar ödenen futbolculardan da kimse memnun değil (Bu sezon çoğu gönderilecek zaten)
Fakat ali koç'ta sonuçta borçsuz bir takım almış olsaydı emin ol şuanda bu durumda olmazdı buda bir gerçek.
Önce kulubu düze çıkaracak ki ondan sonra spor kulubu olarak işine odaklansın. Şuan malesef işletme tarafına odaklı çalışıyor.
Şuan fenerbahçe de tek hedef kulubu düze çıkarmak. Bunun için tabi ki takım sendelenecek.
Aziz başkanı çok severim fakat fenerbahçe den üstün değil.
Ali koç gibi bir adam başkanımız olmuş bu bizim için büyük bir fırsat aslında uzun vade de bunu görmek gerekiyor.
Sen bir site aldığında onu geliştirmeye çalışıyorsun, orasını burasını değiştiriyorsun daha güzel olması için fakat bazı yaptığın hamleler ters tepebiliyor. Bu da onun gibi birşey.
Sadece oturması için biraz sabretmeye ve zamana ihtiyacı var. Ali koç takımın böyle olmasını ister mi sence?
Ali koç'un elinde olan seçenekler sınırlı bunu göremiyor musunuz? Takıma transfer yapamıyor neden? Çünki aziz başkan 14 m lara guiza gibi adamları getirdiği için.
Ali koç'un sakin ve yavaş yavaş emin adımlar ile ilerlemesini çok doğru buluyorum. Hızlı giden atın b..ku seyrek düşer demişler.
Beşiktaşı zamanında gördük ne kadro kurdular diye ağzımız açık izledik. Bir baktık ki borç batağına girmiş.
Örneklendirebileceğimiz o kadar olumsuz şey var ki.
Ali koç devralırken fenerbahçenin 621.000.000 borcu vardı.
Şuan fenerbahçenin 320.000.000 borcu kaldı.
Bazı şeylerin bedelleri olur. Zamanı geldiğinde ödemek gerekir.
Sefasını dürdüler 20 yılda biz sevinçten havalara uçtuk anelka geldi, ortega geldi bla. bla. diye fakat hiçbirşey bildiğimiz gibi değilmiş.
Şimdi fenerbahçe'ye ne mi oluyor? Ali koç cefasını ödüyor.