Merhaba, 2 gündür şüpheli gelen bir üye vardı yönetime bildirdim hareketlerini ve yaptığı satışları, bugün banlanmış. Mağdur olan varsa geçmiş olsun diyorum öncelikle, ama söylemek istediğim bir kaç şey var. Sürekli şikayet konularında görüyorum d0landırıldım diye başlık açıyorsunuz. 0 ticareti olan üye düşmeyen bot takipçi satıyorum 5tl diye konu açıyor ve onlarca satış yapıyor. Alım yapmadan önce birkaç şey düşünün, düşmeyen bot varsa onlarca smm panel bunları niye satmıyor? kimsede olmayan data bu insanda nasıl olabilir? 0 ticareti var ben buna güvenip 200-300 tl atmalı mıyım? Kimse yanlış anlamasın ama d0landırılmaya yer arıyor gibi hareket ediyorsunuz, bugün de gördüm 500tl'ye mavi tik alıyordu yine onlarca yorum gelmiş konusuna inşallah ondan da mağdur olan olmamıştır.
Özetle alım yapmadan önce sorgulayın bi durumu, eğer %100 mantıklı ve akla fikre yatkınsa alımlarınızı yapın. Sadece 1-2 dakikalık durumu sorgulamayla ŞİKAYETİM VAR kategorisinden yüzlerce başlık eksileceğine eminim. İyi akşamlar herkese (: