sorun şu öğrencisin 30 milyar şirket kurmaya gitti dedin 16 milyar motor ? bankaya bu mantıkla gitme diyeceğin kelime şu genç girişimciyim gençsen eğer iş yeri kuruyorum 3000tl nakit avans istiyorum . kredi skoruna göre verirler.
Şirket kurmaya gitti yazmadım hocam 30 milyara yakın harcama yaptım kartımdan dedim hocam yanlış anlaşıldı orası heralde

İşte vermiyorlar hocam hiç bir türlü vermiyorlar motoruda rehin alın desem vermiyorlar.3 bin lira diyorum 24 ay vade ile ayda 158-160 lira bandında bir taksiti oluyor o bile çıkmıyor.Çıksa zaten 3-4 ay içerisinde hepsini birden kapatacağım ama vermiyorlar.
akbank kullanın, kredi notunuz düzgünse hem kart limiti hem kredi verebiliyor. Bu konuda çok esnekler ama bir kaç ay müşterisi olmanızı beklerler. Hemen mobil uygulamadan dijital kredi alabiliyorsunuz
Öneriniz ve tavsiyeniz için çok teşekkür ederim öncelikle hocam

İşim acil olduğu için zaten kredi ile halletmek istiyorum vaktim olsa zaten bir kaç ayda kendimde çıkartabiliyorum bu parayı fakat bana aciliyetinden lazım olduğu için zorluyorum şuan
Hiç kredili ürün kullanmadıysanız ilk adımı atmak çok çok zor oluyor.
Ben ilk kredi kartımı çıkarana kadar canım çıkmıştı. İş bankası 500 tl limit ile onaylandıktan sonra sürekli limit doldur boşalt yaparak düzenli ödedim. Ardından her şey çorap söküğü gibi geldi.
Şu an 2 kredi kartında toplam 30k+ limit var, üstümde 3 tane aktif ödediğim kredi var.
İşin garip tarafı resmiyette hala öğrenciyim.
(Mobilden yazdım. Yazım hatası varsa kusura bakmayın.)
Konuya mesajımı attıktan sonra bu mesajınızı gördüm. Kredi kartınız varmış. Ben ilk kredi kartımı iş bankasından aldıktan sonra limit 1250 tl ye kadar çıktı ardından hiç artmadı. İş bankası kolay kredi karti veriyor ama limit ve kredi konusunda çok ketum. Limit artıramayınca başka bankalardan kredi kartı çıkartıp iş bankasını iptal ettim. Diğer bankalar deli gibi limit artırdı.
İş bankasına bağlı kalmayın. Canınızı çok sıkar.
Yani hocam kinlenmeye başladım bankalara artık

Uzun zamandır kullanıyorum iş bankasınıda ödemelerdede sorun yok kredi notum ile ilgili olumsuz birşeyde söylenmiyor.Tek söyledikleri şey sigortalı çalışan olmadığınız için veremiyoruz diyorlar.Yav kredi kartı veriyorsun ama kullanmam için? Anlamıyorum cidden ya