Evet ben tavsiye ediyorum. Destek saatleri belli olmuyor ama gecenin 3'ünde bile yazdılar yani. Sanırım yoğunluklarına göre değişen bir şey. Tasarımları şekillendirilebiliyor. Hosting'i onlardan kullanmasan bile yardımcı oluyorlar. Fiyatlar pahalı geliyorsa R10 a özel indirimleri oluyor onları takip edebilirsin. Çokta övmek istemiyorum övünce gidiyolar.
Yoğunluk nedeniyle mesai saatlerimiz dışında da sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duymaktayız
herhangi bir hizmet almamama rağmen php bir yazılımda sorunum vardı sağ olsunlar ücretsiz şekilde yardımcı olmuşlardı.. kendimce iyi bilirim.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz
Kendi yazılımları dışında da destek oluyorlar baya ilgililer.
Ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederiz
Zorla kendi hostinglerini satmak için üretilmiş temalar
Merhabalar , mevcut hosting paketinizin özellikleri yetersiz ise bizim burada yapabileceğimiz bir işlem yoktur biz yazılım firmasıyız hosting hususunda desteğimiz yoktur. Hosting kaynaklı sorun yaşayan mmüşterilerimize bile yanlış algı oluşturmamak için belirli firmalara yönlendirme yapmaktayız bu firmalar ile aramızda bir bağlantı da yoktur araştırabilirsiniz. Kaliteli hizmet alabilmeniz için önerilerimiz aşağıda ki gibidir.
Güzel hosting
Odeaweb
Poyraz hosting
Teknofirst