hocam hızlı yazdım bakmadım açıkcası geri dönüp ne yazdığıma haklısınız noktalama işaretleri eksik elimde bulunan para çok değil fakat fikirlerinize göre daha fazlasınıda bulabilirim aşırı yüksek olmadıktan sonra her türlü fikrinizi paylaşırsanız değerlendiririm yani
hocam çok teşekkür ederim zaman ayırıp bilgilendirici bir yazı yazdığınız için işime yarıyacak şeyler var yazınızda değerlindirmeye çalışacağım
siz daha önce yapmışınız ama benim için çok yeni birşey detaylı araştırmalar neticesinde ancak kendi adıma evet yapılabilir bir iş diyebilirim yine fikriniz için teşekkür ediyorum
çok çalıştım hocam sigortalı işlerde ama malesef çok fazla üzücü deneyimlerim oldu çok fazla saçma sapan insanlarla muhattap oldum yordu kısacası bir daha sigortalı bir işte çalışmaktansa toplarım pılıyı pırtıyı güzel manzarası olan bir yer bulup bir köye yerleşirim domates yetiştirip keyfime bakarım
Hocam yuzlerce iş fikri var. Bir kismini denedim basardim. Bir kisminda basarisiz oldum. Cok kazandim cok kaybettim. Ama tekrar soyluyorum. Cikabileceginiz maksimum meblag belirtmeden fikir verilemez. 3-5 bin mi? 30-40 bin mi? 80-100 bin mi?