yaziverdik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Browland; konuyu biraz kirletir gibi oldu ama kusura bakma
@pinbtc; inşallah yeni bir kategori bulur yine gelir elde edersin. Beni düşündüren vergi durumları ama Youtube geliri izlenme olunca azımsanacak derecede değil onu anlamış oldum. Benim için deneyim oldu. YT paradaki o konuyu da görmüştüm ama üstüne düşmedim. Bu ara vergiden çağırılan çok kişi var.
Biraz kategori paylaşımı gibi oldu ama örnek daha paylaşıp konuyu terk ediyorum.
Aşağıdaki tarz videolar da inanılmaz hızlı parlıyor. Örnek video 1 ayda 8 Mn izlenmiş önerilenler de benzerlerini görebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=W3Kqvlae1M0
youtube la işim yok pek pinterest, web işleri iyidir. şu an 2 proje üzerinde çalışıyorum 1 ayı geçkindir. bittiği zaman youtube la ilgili farklı bi projem var yapılabilitesi varsa bi kurcalıcam. çok büyük bi nimet orası kullanmayı bilen için. ben 2014 ün başları haricinde hiç türkçe içerik çalışmadım full yabancı. 10+ dakikalık videolarda 1k izlenime 20-30 lira bırakıyordu sanırım en son. geçmiş dönemlerimden bi grafik paylaşayım. neden 20-30k ları rahat görebilirmişim örnek olsun diye. bu meseleler kuyruk acısı değil yani. kahp**ikti. bu sadece tek kanalın getirisiydi bunun gibi 100 kanal kursam hesap et geliri. ama izin vermiyolar, yazdırdıkları yahut yazdıkları botlarla kanala kısa sürede yüzlerce sahte flag gönderip çizgi film kanalını cinsel içerik yahut terörizm övme gibi saçma sapan gerekçelerle kapattırıyolardı. bilmem anlatabiliyor muyum niye birilerine saldıranlara öfkeliyim.