Estağfrullah. Yaptığımız işi gerçekten hafife almak amaçlı söylemedim. Biraz araştırmayla eli klavye mouse tutan insan bunu yapabilir düşüncesindeyim. (ülkenin zeka seviyesini yüksek tutalım) Uzun zamandır kendimi geliştirmek için çaba sarf ediyorum. Şunu anlatmak istiyorum. Emek-para benim gözümdeki durum. Elbette kendimi değiştirmem gerekiyordur, bilgi pazarlama konusunda yerlerdeyim. Ama açıkçası böyle bir site için hiç bir şey bilmemiş olsam, 1500 tl vermek zoruma giderdi. 650 tl çok da düşük bir ücret olduğunu düşünmüyorum hala.
Emin ol çoğu kişi başlangıçta böyle düşünüyordur ama şöyle düşünmende bence fayda var. Bu musterilerin sana her zaman gelmeyecek ve iş yaptığın kişiler 250 650 ye bakmayın seni bezdirircesine destek isteyip dururlar. Sende belli bı süre sonra yeter ne kadarlık iş yaptım ne uğraştırıyor düşüncesine girersin birazcık. Corbacida çorbadan çok ekmek yemek gibi dusunebilirsin bunu. Çünkü yaptığın fiyat baya uygun ve karşındaki adamda bunu bildiği için acaba ucuza yapıyor kötü mü olacak düşüncesine girip hata olmasa bile hata aramaya sartlanacak

Ama fiyatın yüksek olursa adam parasını verdim ve güzel hizmet alıyorum düşüncesine girecektir mantıken. Ek olarak eli mouse tutan herkes bu işi yapabiliyor olsaydı şuan sen bu işin konuşmasını bile yapamazdin zannımca

piyasada wix, wordpress ve benzeri platformlarla yapılan site evet sitedir ama uzun vadede iş görmeyecek bir sistemdir. Müşterilere başlangıç olarak wordpress onerip kendisini toplayınca 0dan başlayarak projelere geçiyoruz bazen. Bazen bazıları startup aşamasında django, nodejslerden bahsetmeye başlıyor

Bu sektörde evet pasta büyük fırsat var ama hangi dilimi secegin sana kalmış bir şey. Sonuçta hayata bir kere geldin ve nasıl bı yaşam standartin olması gerektiğini sen belirlersin