o zaman bir teklif sunayım, ben sitemle çok ilgileniyorum elbet ama adsense konusunda sıfırım, yani oradan kazanç konusunda.
Örnek teklifimi yapayım sizde isterseniz şekillendirebilirsiniz, bununla beraber sosyal medyada da aklınıza gelen her platformda iyi takipçili örnek twitterde 50 K takipçili gibi hesaplarımda var.
Mesela adsense olarak teklifimi yapıyorum;
Günde 50 TL bana verin, dediğinize göre aylık 4-5 K geliyorsa kalanı sizin olsun. Yani ay da 1.500 TL bana kalan 3.500 TL size. Teklimde çok ciddiyim, hatta bu teklifimi bir çok mesajın altında yaptım, henüz 1 kişi bile yaklaşmadı. Adsenseden böyle gelir mi olur dedi. Sakın yanlış anlamayın, kimse kimseye ispatla zorunlu değil. Siz dediniz ben zaten inandım, öyle diyorsanız öyledir. Ben de bunu becerebildiğinize göre size bir kazanç kapısı açıyorum. İlgilenirseniz DM'den sitemi paylaşabilirim. Ya da farklı teklifiniz varsa konuşabiliriz. Ya da bana ücretli ders verin vs vs vs... Ben de açıkçası pasif gelir olarak sizin kazancınızı elde etsem tanıtım yazısı satmazdım. Çünkü sitemin değeri düşüyor. Da:29 Pa:47 tanıtım yazısı satmasam şu an bence +50 olurdu.... cevap için teşekkürler.
Hocam teklifini tam olarak anlamadım, sosyal medya hesaplarında haberleri mi paylaşacaksınız? Biz 5k kazancı aylık 5 milyon tekil hit ile çekiyoruz fakat sosyal medya hitinin kalitesi adsense de çok düşük 1k hit 1 tl gibi. Fakat aramalardan veya doğrudan gelen 1k hit 3-4 tl. Belki de bu yüzden bu teklifinize sıcak bakan yoktur.