grknaks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olumsuz bir deneyimim yok hocam gayet başarılı bir sistem olsa da çok bariz hataları bulunmaktadır bu da yaptıkları işin kötü etkilenmesine neden olmaktadır. Fakat sanırım bunun bilincinde değiller. Sistem bion tarzında site içi bir para ile dönüyor. Bu para da satın alınmıyor sadece iş yaptığınız süre boyunca küçük boyutta bir yardımcı para birimi. Bu para birimi ile de ilanınızı ön plana çıkarabilmektesiniz. İlk haftalar, ilk ay çok iş yapacaksınız 2 kere belki en fazla 3 kere ön plana ilanınızı çıkaracaksınız. Fakat bu para birimi bittiğinde ki çok hızlı bitecek, paylaşımlarınız ön plana çıkamayacak ve filtreleme özelliğinden dolayı da yeni ilan olmadığından yavaş yavaş görünmez sayfalar arasında kaybolacaksınız Ne kadar başarılı bir müşteri yorumu bulunsa da....
o zaman birkaç günden beridir yaşamış olduğum olumsuz deneyimi paylaşayım .

Bionluk hesabımı 2015 yılında açmıştım , haliyle ilgilenemedim . 1,2 gün önce profili hesabı güncelledim , birkaç ilan açtım . yani açtığım 3 ilanı 15 kez yeniden düzenlemişimdir. Kurallara göre düzenliyorum onaylanmıyor. Halen 1 ilan onayda değil .

Destek merkezinden mesaj yazarsın 2,3 saat oldu halen cevap yok tabiki bunu anlarım sadece bana bakmıyorlar.

web sitelerinde olan 0544 numarayı aradım . Aldığım cevap aradıgınız numaraya ulaşılamıyor." cevabı oldu.

Linkedin üzerinden çalışanına ulaşayım , yani nedir bu ulaşılamamazlık durumu dedim , en sonunda "Bionluk operation & crm manager " ünvanında birisini buldum , baglantı talebinde bulundum , kabul etti. Sorunumu yazdım , burası destek merkezi değil denildi.

Bionluk kurucu ortagına baglantı isteği gönderdim . Cevap yok

Yani operasyon müdürüne sorunumu söylüyorum , işlem biraz daha hızlansın diyorum . Burası destek merkezi değil diyor.

Destek mesajı gönderdikten sonra 2,3 defa düzenleme yaptım , halen onaylanmadı .

Çok garip bir durum .

İlla bir firma populer oldugu zaman böyle tok satıcı gibi trip yapmak zorundamı ?

Bir firmanın iletişim seçeneği sadece email yada destek talebi sistemi mi olmalı ?

Telefon numarası eklediğinizde o telefonun kapsam dışı olması nasıl bir şey ?

Benim bildiğim operasyon müdürü , yapılan işlemlerin sorumluluğunu alır, ve yönetir , bir sorun olduğu zaman düzeltir.

Ama bu kişiye yazdığın zaman bir trip , bir dövmediği kaldı .