merhaba, amacım yolunuzdan döndürmek değil ama, haber sitem 14 yaşında yılda 7.800 TL ancak ve ancak tanıtım yazısı satarak kazanıyor, adsense olarak aylık 20-30 TL

ve sitemin değerleri da:29 pa:47 alexa:3 K spam:0 b değerlere sahip olduğum için tanıtım yazısı satabiliyorum, da/pa değeriniz yoksa sıfır bir site ile 1 tane bile yazı zor satarsınız, adsense ile de ASLA bu para çıkmaz. Bu yüzden lütfen dikkatli araştırın, atıyorum daha ucuz abonelikler var yerel gibi, örnek sadece teknoloji almak gibi vs vs... ya da haber özgünleştirin ya da editör tutun o özgünleştirsin daha ucuza gelir. Ben bu haber ajanslarını gerçekten anlamıyorum, zaten sen bu haberi bir şekilde yapacaksın, bilinen medyaya da zaten satıyorsun. yeni açılmış siteye yap yıllık 1.200 TL (bu bile çok bence) herkes alsın. sonuçya oradan alıp yayınlayacağınız haberler ile zaten siteniz kopya site olacağı için yükselmeyecek. yükselemezde zaten. ancak örnek oradan günlük 20 haber atıyorsanız, 2-3 tane de özgün 600-1.000 kelimelik makale atmalısınız ki bibirini desteklesin, bu benim yorumum tabii ki. başka fikirlerede saygı duyarım, iyi forumlar.
merhaba güngör, DHAsitesinden haberi alıp sitemizde ücretsiz kullanabiliriz dimi
olur mu öyle şey, arkadaş yukarıda 7.800 TL diyor

siz ücretsiz kullanabilirmiyiz diyorsunuz, aman dostum dikkat edin, ASLA kullanamazsınız.