Öncelikle nokta virgül kullan kardesim. Ikincisi birikmis param var demissin. Meblagı bildit ki aklimizdaki veya yapmakta oldugumuz fikirleri sunalım.
hocam hızlı yazdım bakmadım açıkcası geri dönüp ne yazdığıma haklısınız noktalama işaretleri eksik elimde bulunan para çok değil fakat fikirlerinize göre daha fazlasınıda bulabilirim aşırı yüksek olmadıktan sonra her türlü fikrinizi paylaşırsanız değerlendiririm yani
Merhabalar,
Öncelikle hangi iş kolunu tercih ederseniz edin hep bir risk var ve olacaktır. Özellikle dropshipping gibi konularda direk başladığında başarılı olmak zor oluyor genelde ilk 1-2 site fail sonrasında tutturuyor ya da 6-7 aydan sonra sonuç almaya başlıyorlar gibi..

Bu arada tavsiye olarakta dropshipping önerebilirim ama öncelikle en az 1-2 ay araştır hatta youtube de Gabriel St Germain diye genç bir çocuk var tavsiye ederim hepsini izle. Biraz daha hazır bir şekilde tercih edersen e-ticaret olarak geçen forumda da gördüm ondan örnek veriyim, sürekli stoğu ve kendi üretimleri olan ayakkabı için size özel satışa hazır site teslimi yapabiliyorlar böyle bir hizmet ile de başlayabilirsiniz. Sonrası tamamen size kalmış bir durum. Bu arada şunu da belirteyim google ads çok değil ama facebook reklamları özellikle ayrı bir dünya.. Eğer ki tam öğrenmeden başlanmazsa büyük para kayıplarına sebebiyet verebilir. Yani önce etkileşim mi çıkılmalı kaç gün o reklam açık kalmalı vs gibi..
Kısacası tavsiyem hangi işi yapacaksanız bence öncesinde detaylı olarak nasıl başlanıyor neler oluyor vs forumlarda youtube da araştırmakta çok büyük fayda var.
Ayrıca, düşünceniz çok güzel umarım istediğiniz gibi sonuçlar elde edersiniz.
hocam çok teşekkür ederim zaman ayırıp bilgilendirici bir yazı yazdığınız için işime yarıyacak şeyler var yazınızda değerlindirmeye çalışacağım
Hocam uygun fiyattan piyasaya bir kez çıkmanız yeterli. Daha önce yaptım fakat iş farklı boyutlara geldiği için bıraktım .
siz daha önce yapmışınız ama benim için çok yeni birşey detaylı araştırmalar neticesinde ancak kendi adıma evet yapılabilir bir iş diyebilirim yine fikriniz için teşekkür ediyorum
Bırak bu işleri gir sigartalı bir işe keyfine bak
çok çalıştım hocam sigortalı işlerde ama malesef çok fazla üzücü deneyimlerim oldu çok fazla saçma sapan insanlarla muhattap oldum yordu kısacası bir daha sigortalı bir işte çalışmaktansa toplarım pılıyı pırtıyı güzel manzarası olan bir yer bulup bir köye yerleşirim domates yetiştirip keyfime bakarım