öncelikle merhabalar uzun zamandır hayalini kurduğum kendi işimi yapma fikrime artık somut adımlar atma zamanım geldi.Elimde bir miktar birikmiş param var ancak karar vermekte zorlanıyorum gerek internetten gerek forumlardan araştırıp bulduğum kadarıyla bir elin parmağını geçmeyen popüler iş firsatları var(dropshipping,e-ticaret,solucan gübresi yetiştirciliği

vs.)herkezin yapmak istediği ve bir kesimin bakın ben bu işi yapıyorum belli bir miktar karşılığıda gelin size nasıl yapılacağını öğretiyim gibi ben bunlara inanmak istemiyorum gerçekten mantıksız geliyor aynı zamanda mantıklı gelse bile elimdeki parayı bu işlerle riske atmak istemiyorum çünkü dediğim gibi insanlar arasında çok popüler yani herkes bu işleri yapmak istemekte ben biraz daha az bilinen yasal ve getirisi ilk zamanlar fazla olmamakla beraber sonralarda yüksek olmak kaydı ile ve uzun süreli ile iş fikirlerinize açığım bilmiyorum böyle bir iş kolu var mı yanıtını aradığım sorunun cevabını alabilirmiyim ama forumdaki bazı kişilerin tecrübelerine güveniyorum ve görüşlerinizi dinlemek istiyorum.