yaziverdik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başkasının içerini indirip direk yüklesem haklı olabilirdiniz. Fakat yayını kaydedip sahneleri saniye saniye kırpıp anlamını bozmadan editliyordum.
3 saati izlemek 2 saatten fazlası editlemek için geçiyordu.
Diğer kanallarda telif yemeyen video olduğu için kimisi direk atmıştı kimisi bir kaç video birleştirmişti, öyle olursa telif atarım.
O içeriği o hale getiren emek harcayan benim, bilen kendi editlesin örneği de vardı benim kanal.
Senin gibiler diyeceğine hak sahibi diyebilirdin. Asıl pastadan parça koklatmak istemeyen program sahibidir.
Kaldı ki bir çok kişi aynı program ile alakalı klipler yapıp diğer kanallara telif atıyor. Sizin kuyruk acınız varmış bana parlamışsınız.
atın birbirinize telifleri, kapattırın kanallarınızı. aferin size. böyle devam. yazık topunuza.

bu arada. bi içeriği alıp bahsettiğin gibi üzerinde saatlerce editler yaptıktan sonra kendi kanalına atıyorsan ve millet onu alıp yüklüyorsa ona lafım yok. kendi uğraşının neticesini biri kopyalayıp kolay yoldan iş yapmaya çalıştığı için kendince hak arıyor olabilirsin. durum böyleyse ona lafım yok ama benim bahsettiğim adamlar farklıydı. örneğin masha and the bear kategorisinde benden başka içerik yükleyen yoktu doğru dürüst adını bilen yoktu ruslar dışında video yükleyenler içerisinde. sene 2014-15 zamanları. sadece orijinal kanalı vardı o da tek tük paylaşım yapardı. ben 1 saatlik video koyardım sonrasında başkaları aynı videoyu kopyalayıp yükleyip ardından benim kanalı kapattırmaya başlıyordu. pek çok kategoride böylelerine denk geldim. benim kastettiğim kişiler bunlar. kendilerine ait olmayan şeyleri kopyalayıp diğer kanalları saldırarak kapattıranlar.