sen başkasının içeriğini kullanırken tutup başkalarına telif atacak türden birisin ve bunu burada yazarken hiç rahatsızlık hissetmiyor musun? aslında burada bu cümleyi çok daha farklı kelimelerle kurmak isterdim ama forum kuralları mani oluyor. yazık.
senin gibi birileri vardı 2014-15 ten 17 e dek youtube a dadanan. kendileri dışında kimseye bi şey kazandırmamak için herkese sahte telif, flag atar kanallarını kapatır o kategorileri ellerine geçirirlerdi. genelde türkler ve vietnamlılardı bunlar. senin de onlardan gram farkın yok. kanlı canlı bunu itiraf edeni ilk kez gördüm sayende. senin gibiler olmasaydı günlük rahat 20-30k ları görebilecekken senin gibi saldırganlar yüzünden sektörden soğumuş, sonrasında bırakmıştım. aferin, bu kafada devam.
Başkasının içerini indirip direk yüklesem haklı olabilirdiniz. Fakat yayını kaydedip sahneleri saniye saniye kırpıp anlamını bozmadan editliyordum.
3 saati izlemek 2 saatten fazlası editlemek için geçiyordu.
Diğer kanallarda telif yemeyen video olduğu için kimisi direk atmıştı kimisi bir kaç video birleştirmişti, öyle olursa telif atarım.
O içeriği o hale getiren emek harcayan benim, bilen kendi editlesin örneği de vardı benim kanal.
Senin gibiler diyeceğine hak sahibi diyebilirdin. Asıl pastadan parça koklatmak istemeyen program sahibidir.
Kaldı ki bir çok kişi aynı program ile alakalı klipler yapıp diğer kanallara telif atıyor. Sizin kuyruk acınız varmış bana parlamışsınız.