Herkese günaydın bugün başıma ilginç ve komik bir olay geldi. haberi ilk aldığımda o kadar çok güldüm ki anlatamam bunu'da sizinle paylaşmak istedim.
Ailem memlekete Sivas'a gittiler ve bende istanbul'da tek başıma kalıyorum yaklaşık 4 aydır evde tekim, her neyse dün gece en yakın arkadaşımla konuşacaklarımız vardı Allah nasip ederse güzel işler yapacağız.. Konuya bir türlü giremiyorum tekrardan her neyse velhasıl kelam dün eve oldukça geç geldik, dedim bize gidelim bu saatte eve gitme o da kabul etti girdik eve direkt arkadaşıma yatağını açtım sonrasında kendi yatağıma yattım kafamı koyduğum gibi uyumuşum.

evimiz istanbul anadolu yakasında iş yerimiz avrupa yakasında günlük 50 gidiş 50 geliş 100 km yol yapıyorum, eğer benim gibi iki yaka arasında bağlantısı olan her gün gidip gelenler bilir köprü trafiğini aşırı yoğun, bende trafiğe kalmamak için olabildiğince erken uyanıyorum rahatça köprüyü geçip dükkanımı açıyorum. saat 6'da uyandım elimi yüzümü yıkayıp, üstümü giydim ve kapıyı kilitleyip bindim arabaya çıktım geldim dükkana.

bundan 40 dakika önce arkadaşım beni arıyor, kapı açılmıyor diye uyanmış, benim dolaptan giyinmiş, işe gidecek fakat ben kapıyı kilitledim diye evde mahsur kalmış evimiz 3. katta olduğu için'de hiç bir şekilde aşağıya inmesi mümkün değil. atlasa orası burası kırılır atlamaya cesarette edemez.

yedek anahtar yok mu diyor evde iki anahtar var biri benim biri ailemin onlar'da anahtarın tekini Sivas'a götürdü tek anahtarımız mevcut.

Benim iş yerim uzak diye buraya gelip benden anahtarı alıp gidip kapıyı açacak bir babayiğitte yok..

adamı unutup eve kilitledim, şimdi bu yüzden işe'de gidemiyor bende dedim benden sana izin dışarı çıkmak yok.. internet var, televizyon var, playstation var akşama kadar güzelce dinlen dedim iyi hoşta çok sıcak diyor

sabah sabah başıma gelen olay budur ben kendi salaklığıma aşırı derece güldüm, eşi ve benzerinin de yaşanmayacağını düşünüyorum bunu da sizinle paylaşmak istiyorum...

iyi forumlar