karamesse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinize sağlık fakat spesifik bir içerik bu tarz içerikli kanalların büyümesi çok zor olur. Sizin ne istediğiniz önemli yani bilinirlik veya para kazanmak istiyorsanız içerik değiştirmelisiniz. Ancak sanatınızı göstermek için bir kanal kuruyorsanız başarılar dilerim, güzel olmuş.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim..
Öncelikle çizim üzerine kendimi geliştirmek için böyle bir konsept üzerinden yola çıktım. Amacım ileri düzeydeki çizimlerimi animasyona dönüştürüp öğretici videolar oluşturmak tabiki bu farklı bir proje. Şu an için ilerlemek önemli

EngineersTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sevdim gayet güzel olmuş. Tavsiye olarak videonun başında hızlandırılmış versiyonu tüm videoya uygulayın ama en baştaki kadar hızlı olmasın daha güzel olabilir videonun tamamını seyirci izleyebilir 🙂
Çok teşekkür ederim, Daha sonraki videolarım biraz daha kısa olacak.

berkaycavdar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu tarz videolar gerçekten emek istiyor fakat şöyle bir dezavantajı var ki ilk 30 saniyeden sonra en sona atlıyorum ve başka bir videoya geçiyorum.
Evet öncelikle çok teşekkürler
Öyle olması gerekiyor bundan sonraki videolarımda bunu göz önünde bulunduracağım.
Evet dezavantajı bu ama öğrenmek isteyip de gelen kişileri daha fazla teşvik etmek mümkün

ArtStoreUqur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer YouTube ağırlıklı ilerleyecekseniz speedart değilde İngilizce konuşarak ilerlemeyi deneyin . Başarılar ...
Çok teşekkür ederim
İlk başta hızlı gösterip daha sonradan eğiterek devam eden bir video aslında, dediğinizi anlıyorum genel izleyiciden bahsediyorsunuz.
Hem öğrenmek isteyen kişilere hem de genel izleyiciye göre videoları kurgulayacağım.