Hocam şunu bilirim ki, her işi yapan akıldır. Herkesin farklı bir şeye yetisi vardır. Eminim ki sizin bu paylaşmış olduğunuz fikiri deneyecek onlarca insan olucak. Bir kısmı foruma üye olan, bir kısmı foruma üye olmayan. Önemli olan bu yolda sabit kalmamak, ve başarı için çıkılan yolda başarısızlıkları tadıpta yolun virajlarını ona göre almak. Siz çok güzel bir sistem kurmuşsunuz. Aklada yatıyor mesela, vay be diyor insan muazzam hemen yapmalıyım. Fakat bunu diyenlerin bir kısmı bu yolda başarısız olucak. Tavsiyelerinize ek olarak eklemek istediğim bir şey var, webmaster olarak yola çıkıyorsunuz, sosyal düzeyde yıllarca nasıl kendinizi bulduysanız, web üzerinde de kendinizi bulun. En önemlisi arayışta olun.
Herşeyin başında istikrar yatar. Benim bir arkadaşım vardı, hep şikayet yetmiyor yetişmiyor ay sonu gelmiyor diye. Dedim bak internette güzel para var tamam sen anlamazsın ama ben sana basit iş bulayım onları yap en kötüsü pazar paran çıkar. Adama yedek de duran laptopu verdim, interneti kendi bağlattı ilk aldığım iş firma ekleme işiydi ve geçen sene sanırım 300-350 TL gibi bir rakam kirasının 4/2 si yani. Adam işi yarı da bıraktı. Sebep, sıkılıyormuş aynı şeyleri yapmaktan

Yani hocam istikrar,azim oldu mu ilk önce sıkılırsın,daralırsın,bunalırsın veya zorlanırsın. Belli süre sonra işin püf noktasını bulursun. İnsanlar bunu kaçırıyor. Bir ayda Ali Ağaoğlu olmak istiyorlar.