Samsat86 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok zor hocam be nde 35 mpbs 95 tl ödüyorum...
Hocam 8 megabite 71 koyuyor yav Çok zor işimiz...

alkapars adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mobil hatlarda, aynı operatörün farklı tarifelerine geçiş yapıldığı zaman taahhütü bozmadan işlem gerçekleştirebiliyorsunuz. Ev interneti için de aynısı geçerli olabilir. Türk Telekom'u arayıp farklı tarifeye geçiş yapma imkanımız var mı? vs. gibisinden sorarak bir yolunu arayabilirsiniz.

Onun haricinde Vodafone sanırım kendine taşınan ev internetlerinin cayma bedellerini karşılıyordu. Bu şekilde farklı firmaların böyle kampanyaları var mı? Varsa şartları neler araştırarak bir çözüm üretebilirsiniz.
Hocam türknete geçme gibi bir niyetim var ama bu anlattığım benim için büyük bir engel.120 lira karşılıyor türknet.Benim amacım bir daha ttnete bulaşmamak.

ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
türk telekomda yada diğer operatörlerde çalışan bir yakınınız arkadaşınız vs varsa çevrenizde port olmayan bir adres bulun oraya nakil isteyin port olmadığı için nakil yapamıyorlar ve cezai işlem çıkartmadan kapatıyorlar hattınızı. En son böyleydi değişmedi ise
Hocam aslında kuzenim müşteri hizmetlerinde ama bu işlemi direkt ona yaptırabilir miyim, ayriyeten ikametgah falan isteyebiliyorlarmış.Kendisine de yarın soracağım.