Arkadaşlar herkesin gecesi güzel olsun.

İnanın kaç saattir uyumuyorum hesabım şaştı artık. Ama bu teşekkürü etmeden de yatmak istemedim.

r10'nun şikayet kategorisinin müdavimiyim Hemen hemen her konuyu ve atılan mesajı boş kaldıkça okurum. Herhalde her gün en az 10 tane şikayet konusu açılıyor. Demem o ki şikayet olunca sesimiz çok gür çıkıyor Ben de öyleyim, yadırgadığımdan dolayı söylemiyorum. Peki aynı gür sesle teşekkür edebiliyor muyuz?

Hizmet verdiğimiz her müşteriye aynı titizlikle hizmet veriyoruz ve tarafsız görüşlerini konumuzda paylaşmalarını rica ediyoruz. Kimisi "hizmet alındı" yazıyor, kimisi de @kgul; gibi aldığı hizmeti detaylı yorumlayarak motive ediyor. Elbette kimse bize teşekkür etmek zorunda değil. Neticede para karşılığı taahhüt ettiğimiz hizmeti YANİ YAPMAMIZ GEREKENİ yapıyoruz.

Sevgili @kgul; rumuzlu üyeye çalışmamızın ardından bizi teşekkürü ve yorumu ile motive ettiği için teşekkür ederiz. Böyle davranışlar çalışma şevkimizi daha da arttırıyor. Neticede insan zaafları olan duygusal bir varlık. Verdiği emek söz ile yüceltilince ruhu okşanıyor.

Demem o ki sanalda ya da reelde,hizmetinden memnun kaldığınız kişilere teşekkürü çok görmeyin. Teşekkür etmeyi, rica etmeyi, selam vermeyi, hatır sormayı alışkanlık haline getirdiğimizde dünya daha yaşanılır bir yer olacak.

Herkese tekrar iyi geceler.