V3SC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neden bu kadar emin konuşuyorsunuz? AOC Sitesine baktım indirme linkleri falan tamamen reklamlarla dolu . Arkadaşın sitesine baktım indirme linklerini reklamsız koymuş mesela.
Tasarım olarak da AOC sitesinden iyi .

Tanıtım & SEO Olaylarını professional bir firma yardımı ile yaparsanız gayet güzel rakip olursunuz diğer sitelere.
Hocam siz sadece site açısından bakıyorsanız biraz daha iyi bakın öncelikle AOC modern bir tasarıma geçebilir fakat yılların sitesi değişmek istemiyor sonrasında çok fazla sayıda index almış ondan sonra aklımıza kazındı AOC, toprak koç hepsini geçtim oyunları kendisi patchliyor acaba arkadaş hileli oyun ve uygulamaları nereden temin ediyor? Veya nasıl yapıyor?

Edit: ben bilip bilmeden konuşan bir insan değilim hocam, ben hileli bir apk indirmek istediğim zaman önce kaynağa bakarim çünkü çoğu kez virüs bulaştı ne zaman bu AOCyi buldum bir daha telefonuma virüs bulaşmadı yabancı siteler her şeyi yapıyor ne ararsan var apk için virüs, reklam tıklayıci vb. Vb

Arkadaşın sitesinde ki bir oyun: https://apkkusagi.com/idle-hell-party-hileli-apk/

Buda oyun açılırken alındığı site:

Bu şekilde bir yere gelinmiyor hocam bizde denedik bunları.