altının önemli direnci 1920 muhtemelen yarın aşılmasını bekliyorlar RSI ler günlerdir güçlü al gösteriyor dolar dxy endekside düşüyor buda onsa yarıyor durdugunuz her dakika kendinizi zararda bilin artık kırılacak tek nokta 1920 direnci ama 1860 a da önemli direnc dediler 1800 den 1860 a onsun gelmesi 2 gün aldı

4gün içindede 100dolar cıktı ons değeri dünyadaki karısık ortam ve fedin faizleri 2022 ye kadar artırmayacagı abd cin savaşı gibi birçok etken varken teknik işlemiyor artık altına bundan sonra maksimum düşeceği 400lira oda bir ihtimal yani beklemenize dahi gerek yok düşüncesindeyim 2011 deki gibi 1920dolara onsun gelip ardından düşeceğini sananlar cok yanılacak 2.dalga geldiğinde tüm dünyadaki kagıt paralar daha da değersizleşecek altın yıl sonu hedefi en az 500 tl suan için. al sat ve forex kaldıraclı işlem yapmamalısınız al sat da devlet %1 vergi getirdi ve banka makaslarıyla birlikte 100gram lık bir altında ciddi paralar ödemeniz gerekecek ve karınızı silecek bu durum altın al 2 sene yat devri suan ayrıca doların yükselişi onsu da tetikliyor dolar 7.20 olursa eğer 420ler hayal olur bankadan kredi cekip altın aldım ödedim ve 25bin liram 37 oldu tekrar kredi basvurusunda bulundum 50bin lira daha cekip almayı düşünüyorum onay gelirse