KayipSakaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
5 yıldır sitelerim için bayi hosting kullanıyorum fakat bazı sorunlardan dolayı sanal sunucuya geçmeye karar verdim,
önerebileceğiniz firmalara ihtiyacım var,
öncelikle gerçekten sunucu işi yapan birileri olsun, bir fiziksel sunucu kiralayıp, firma açıp sanal sunucu satanlar olmasın, teknik destek istediğimde biz o kısma bakmıyoruz (bilmiyoruz) olayını yaşamak istemiyorum.
bi kaç tanesinden 1 aylık denemek için aldım fakat, kimi firmanın inanın sunucunun ne olduğundan haberi yok sadece satış yapıyor.

windows sunucu olacak, lokasyon :Türkiye
ssl ücretsiz olması tercihim olmazsa da yapacak bişey yok,
sunucuyu kendim yönetme taraftarıyım yani iis, mssql ya da postgresql, dns yönetimini kendim yapacağım fakat takıldığım kısımda firmadan destek alabilmeliyim.
network ü sorun yaratmayacak bir firma olmalı ve dilediğim zaman kaynak arttırımının sorunsuz yapılmasını isterim
firma sahipleri kendilerini öneriyorlar genelde, ben daha çok kullananlardan öneri almak istiyorum.

şimdiden teşekkürler.
Merhaba KayipSakaL,

Ücretsiz ssl için Windows server işletim sistemlerinden Server 2012 ve üzeri bir sistem tercih edin. Bu işletim sistemlerinde Letsencrypt SSL kurabilirsiniz ücretsiz olarak. IIS, asp, aspx, .net mimarilari için Plesk panel düşünebilirsiniz. Biz örneğin trial sürüm kurup sağlayabiliyoruz. Sağladığımız hizmetlerde ise mutlaka ücretsiz sunucu desteği sunuyoruz.

İyi çalışmalar dileriz.