5 yıldır sitelerim için bayi hosting kullanıyorum fakat bazı sorunlardan dolayı sanal sunucuya geçmeye karar verdim,
önerebileceğiniz firmalara ihtiyacım var,
öncelikle gerçekten sunucu işi yapan birileri olsun, bir fiziksel sunucu kiralayıp, firma açıp sanal sunucu satanlar olmasın, teknik destek istediğimde biz o kısma bakmıyoruz (bilmiyoruz) olayını yaşamak istemiyorum.
bi kaç tanesinden 1 aylık denemek için aldım fakat, kimi firmanın inanın sunucunun ne olduğundan haberi yok sadece satış yapıyor.
windows sunucu olacak, lokasyon :Türkiye
ssl ücretsiz olması tercihim olmazsa da yapacak bişey yok,
sunucuyu kendim yönetme taraftarıyım yani iis, mssql ya da postgresql, dns yönetimini kendim yapacağım fakat takıldığım kısımda firmadan destek alabilmeliyim.
network ü sorun yaratmayacak bir firma olmalı ve dilediğim zaman kaynak arttırımının sorunsuz yapılmasını isterim
firma sahipleri kendilerini öneriyorlar genelde, ben daha çok kullananlardan öneri almak istiyorum.
şimdiden teşekkürler.
Hocam şöyle özet geçeyim Cpanel için konuşuyorum Plesk veya IIS konusunu kendilerine sorun derim
3 ayrı firmadan 3 ayrı zamanlarda bayi hosting aldım ne sisteme yeterli erişimim oldu o olsa işlemci o olsa trafik o olsa bilmem ne yetersiz kaldı en son kullandığımda disk yetersiz olduğu için geçiş yaptım 100GB disk var dendi hah iyi dedim bu seferde her eposta en fazla 1 gb kullanabilir olduğu için çakıldım.
En son Odeaweb'e geçtim vds paketlerinden aldım 7/24 her şeye anında yetiştiler hiç bir yerde çözümünü bulamadığım onlarca sorunu çözdüler. Uzun zamandır odeaweb ile çalışmaktayım onlarla çalışmaya başladığımda vds paketlerindeydim gittikçe büyüdük şuan fiziksel kiralık sunucudayım hala ama hala bir tane olumsuz şey yaşamaz mı insan. Yaşamadım hocam kesinlikle tavsiye ediyorum şiddetle öneriyorum çalışanlarını bu konuda çok uzman olduklarını düşünüyorum. şurayada bağlantısını bırakayım:
https://www.odeaweb.com/ @odeaweb;