Vergi levhası çıkartmak için 10 gündür başvurmuşum adamlar bu gün yoklama için ikamet adresime gelmişler bende uyuyodum zili 1 sefer çaldılar kapıyı açmaya gidene kadar adamların dolmuşları sokaktan çıkıyordu 😂 yani 1 dakika daha geç çıksam görmeyecektim geldiklerini. Daha sonra bunu muhasebecime söyledim oda dedi git orada yoklama almasını söyle gittim. Adamın birine dedim işte sosyal medya işi yapıyom ne iş yapıyon diyo sonra dedi kredi kartı çıkarmak için mi şirket açıyon 😂 İşte anlattım olayı bana dedi burada yoklamanı alamam dilekçe ver 3 gün sürer gelecek haftaya ancak gelirler 😂 kısacası eğer yarın gelmezlerse vergi levhasını çıkaramayacam çünkü yarından sonra adreste olmayacam 2 ay boyunca. Normal şartlarda kim başka şehirden başvuru yapsa toplam 3 gün süren işlem ben ayın 7 sinden beri bekliyorum hiç bir gelişme yok 😂 sonra niye vergisiz çalışıyorsunuz diye gelecekler böyle saçmalık görmedim ya kısacası burada işler ölü ağırlığında ve herhangi bir şey yapmıyolar. Adamlar keyiflerine göre hareket ediyor. 15 gün bekliyoruz gelmiyorlar cumartesi köye gidecem 3 gün önceden geliyorlar 2 dakika kapıda beklemeyip gidiyorlar yani ne diyebilirim ki